Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-02@15:50:26 GMT

آتش به جان چادر زلزله‌زدگان افتاده است +تصویر

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۵۰۸۶

آتش به جان چادر زلزله‌زدگان افتاده است +تصویر

خرداد: در حالی که استفاده از وسایل گرمایشی برقی در چادرهای اسکان موقت زلزله زدگان غرب کشور گسترش یافته، در برخی مواقع افزایش بار کابل های توزیع برق موجب بروز اتصالی و یا آتش گرفتن کابل ها و در نهایت بروز آتش سوزی در چادرها می شود.
 
به گزارش خرداد از تسنیم، دهستان قلعه شاهین نام دهستانی در بخش مرکزی شهرستان سرپل ذهاب در استان کرمانشاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دهستان نیز همچون بسیاری از دهستانهای استان کرمانشاه در زلزله اخیر دچار خسارت های فراوانی شد و ساکنان آن، اکنون در چادرها سکونت دارند.
 
پنجم آذرماه گزارشی با عنوان ""هیترهای برقی" معضل جدید برق‌رسانی به مناطق زلزله زده" منتشر شد که در این گزارش به افزایش بار شبکه ناشی از استفاده همزمان از هیترهای برقی در چادرهای مناطق زلزله زده و همچنین خطرات استفاده از وسایل گرمایشی برقی اشاره شده بود.
 
در کمال تأسف، این هشدار در برخی نقاط استان زلزله زده کرمانشاه به وقوع پیوست و برخی چادرها در اثر افزایش بار بیش از ظرفیت کابل های برق کشیده شده بین چادرها، دچار آتش سوزی شدند.
 
در تصویر زیر چادری که به طور کلی سوخته در دهستان قلعه شاهین دیده می شود که طعمه حریقی شده که از اتصال کابل های برق آغاز شده بود.

 
وسایل گرمایشی که در سختی دسترسی به سوخت هایی از قبیل گاز یا نفت سفید در چادرها، خطرآفرین بودن استفاده از این نوع سوخت ها و سهولت دسترسی به برق در چادرها، از نوع برقی تهیه شده‌اند، بار اصلی تأمین گرمایش مردم مناطق زلزله زده را بر دوش دارند.
 
از اینرو با افزایش سرمای هوا در این مناطق، شاهد رشد مصرف وسایل گرمایشی برقی و به تبع آن شاهد رشد مصرف برق هستیم. در این بین بیشترین مصرف برق را وسایلی چون هیترهای برقی دارند. وسایلی که گرمایشی مطلوبی را تأمین می کنند اما مصرف برق آنها بسیار زیاد است و بعضاً افزایش بیش از حد بار در کابل های توزیع برق موجب بروز آتش سوزی می شود. برچسب ها: آتش ، چادر ، زلزله‌زدگان ، هیتر

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: فرآیند احیای رشته چادر شب‌بافی از رشته‌های منسوخ شده استان آغاز شده است.
مهراب محمدی افزود: چادر شب‌بافی یکی از صنایع‌دستی سنتی جهارمحال و بختیاری بوده که در گذشته با پارچه‌های رنگارنگ به جنس ابریشم یا پنبه و به شکل چهارخانه بافته می‌شد.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: این در حالی است که سال‌هاست این محصول صنایع‌دستی رونقی نداشت و به دست فراموشی سپرده شده بود.
وی گفت: کارشناسان معتقدند یکی از کاربرد‌های چادر شب‌باف، به‌عنوان روانداز بوده که در شب از آن استفاده می‌‎شده و به‌همین علت با این عنوان نام‌گذاری شده است.
محمدی روپوش برای رختخواب‌ها، ملحفه‌ها، پرده و نورگیر از دیگر کاربرد‌های چادر شب‌باف دانست و یادآور شد: نخستین فرایند برای احیای رشته‌های صنایع‌دستی فراموش شده، برگزاری دوره‌های آموزشی است.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در این رابطه ابتدا مربی مربوط به آن رشته انتخاب، سپس از هنرجویان ثبت‌نام می‌شود.
وی گفت: پس از آن با برگزاری دوره‌های آموزشی افراد می‌توانند با شیوه تولید صنایع‌دستی مربوطه آشنا و در گام بعدی خود اقدام به تولید محصول کنند.
محمدی تأکید کرد: هنرجویان پس از دریافت گواهی می‌توانند از مزایایی مانند بیمه و دریافت تسهیلات برخوردار شوند.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین علاوه‌بر تلاش برای رشته‌هایی مانند چادر شب‌بافی کاربری‌های جدید تعریف می‌شود تا بازاریابی و فروش محصولات هم موفق باشد.
وی گفت: تلاش می‌شود هر سال یک رشته صنایع‌دستی در چهارمحال و بختیاری را احیا کرد.

دیگر خبرها

  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • طلسم دورتموند: پی‌اس‌جی هر چه می‌زند گل نمی‌‌شود
  • خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ ویرانگر در غزه
  • «حشاشین» سریالی بر اساس تحریف تاریخ است
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • امروز با جامی: قتل عاشق بهانه افتاده ست
  • معترضان به جنگ غزه ساختمان هامیلتون دانشگاه کلمبیا را تصرف کردند
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق از تحصیل کرد